Valentijn

07-02-2011 - Wilt u 14 februari op Valentijnsdag iemand blij maken met een lieve wens of een gedichtje in het Fries? Fansels kan u hierbij helpen.

De commercie rondom het vieren van de uit Amerika overgewaaide Valentijnsdag, vind ik maar zozo. Ook staat de wereld hier en daar flink op z'n kop... Toch is er, volgens mij, niks mis met het elkaar blij maken met een leuke attentie.

Voor het vertalen van een lieve, grappige, maar in ieder geval een persoonlijke, Friese tekst bent u bij Fansels aan het goede adres. Net als voorgaande jaren kunt u ook dit jaar van deze service gebruik maken. Ook als u niet zo zeker bent van uw eigen Friese wens, kan Fansels de tekst even voor u nakijken.

Uw persoonlijke bericht kunt u mij mailen. De tekst zal dan zo gauw mogelijk (gratis) worden vertaald of gecorrigeerd.

Lês dizze blog yn it Frysk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.