Spreekwoorden

15-02-2010 - Deze week stuurt Fansels al weer een jaar lang aan mensen, die dat graag willen, een spreekwoord. Elke week, op vrijdag, rond een uur of twaalf, wordt dit spreekwoord aan een flink, nog steeds oplopend, aantal mensen verstuurd.

Dit jaar is mij gebleken dat veel mensen het erg op prijs stellen om elke week een spreekwoord te krijgen. Gedurende dit jaar heb ik een aantal heel aardige reacties gehad van mensen die wekelijks naar dit spreekwoord uitkijken. Dit maakt het nóg leuker om te doen.

Met het versturen van spreekwoorden kan ik nog een hele tijd vooruit en ik hoop er nog lang mensen blij mee te maken. Als er ideeën of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag.

Ontvangt u nog geen spreekwoord, dan kunt u hier klikken om uw gegevens in te vullen.


Met vriendelijke groeten,
Wopkje de Jong

Lês dizze blog yn it Frysk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.