Valentijn

26-01-2010 - Ook al is het vieren van Valentijn niet echt Nederlands of Fries, toch wil Fansels, net als vorig jaar, u de gelegenheid geven om uw liefste op 14 februari te verrassen met een Valentijnskaart met een Friese tekst.

Rond de jaren negentig van de vorige eeuw kwam het vieren van Valentijnsdag, net als in Amerika, ook hier meer en meer in de mode. Het is dé dag voor mensen om elkaar aandacht te geven in de vorm van bijvoorbeeld kaarten, cadeautjes, boeken en bloemen.

Om uw Valentijn een grappige, mooie of lieve wens te sturen, wil Fansels u in de gelegenheid stellen uw persoonlijk tekst (van maximaal 150 karakters) ook dit jaar weer gratis te laten vertalen. Ook als u niet zo zeker bent van uw eigen in het Fries geschreven tekst, kan Fansels u helpen. Uw Friese tekst kan op schrijffouten worden nagekeken.

Voor het vertalen of corrigeren van zo'n persoonlijke wens kunt u mij mailen. U krijgt dan uw tekst zo gauw mogelijk vertaald of gecorrigeerd terug.


Lês dizze blog yn it Frysk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.