Nieuw Fries Handwoordenboek

20-02-2009 - Een maand geleden is het nieuwe Frysk Hânwurdboek uitgekomen. Ruim drie weken ben ik de trotse bezitter van dit prachtige woordenboek.

Het nieuwe woordenboek bestaat uit twee delen. Erg duidelijke boeken, met een uitgebreide omschrijving in het Fries. Ik gebruik dit boek toch wel regelmatig en met name voor Friestalige mensen is dit een prachtig woordenboek. Ik ben erg blij met het verwijzingssysteem.

Sinds vandaag heb ik de dvd die bij dit woordenboek hoort ook geïnstalleerd. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden. Het werkt allemaal zo praktisch! Het zoekt erg gemakkelijk en er is een duidelijke beschrijving en 'help'-mogelijkheid. Eerst dacht ik dat ik erg zou moeten wennen, maar in een ogenblik voel ik me thuis met deze mogelijkheid.

Een echte aanrader dus!Lês dizze blog yn it Frysk

Reacties

Rixt de jong op zaterdag 14 maart 2009 om 11:14
Het voldoet heel goed, geloof ik.

Roel Hes op zondag 18 april 2010 om 13:35
wêr is it te keap?
Groetnis
Roel Hes

Laat je reactie achter

Naam:
E-mailadres: (wordt niet weergegeven)
Website:
Bericht: