Nieuwe mogelijkheid van Fansels

23-12-2008 - Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van een nieuwe mogelijkheid die Fansels u aanbiedt. U kunt een tekst tot 50 karakters gratis laten vertalen.

Om u in de gelegenheid te stellen meer Fries te gaan gebruiken in uw dagelijkse correspondentie, biedt Fansels aan om een woord of korte zin gratis voor u te vertalen. Zo kunt u direct eens kennismaken met de vertaaldiensten van Fansels.

Het speciaal hiervoor ontworpen formulier kunt u hiertoe invullen. De tekst zal dan zo spoedig mogelijk voor u worden vertaald. Dit mag Nederlands-Fries of Fries-Nederlands zijn. Ook kunt u een Friese tekst laten corrigeren.

Voor een vertaling van meer dan 50 karakters kunt u vrijblijvend, door middel van het contactformulier of een telefoontje, een offerte aanvragen, welke u dan binnen een zo kort mogelijke tijd zal worden aangeboden.

Ik denk u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn en hoop dan ek dat u graag gebruik zult gaan maken van deze nieuwe service.

Lês dizze blog yn it Frysk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.